Dierenkliniek voor Laren, Blaricum, Eemnes & het Gooi

Jul 29, 2012   //   by admin   //   nieuws  //  Comments Off on Dierenkliniek voor Laren, Blaricum, Eemnes & het Gooi

dierenkliniek 't gooiIn 1977 opende Doctor Snelder Senior de deuren van Dierenkliniek ‘t Gooi.  Nu 35 jaar later wordt deze praktijk in hartje Laren al weer 15 jaar geleid door zijn zoon, dierenarts Robert Snelder. Dierenkliniek ‘t Gooi is een moderne praktijk met geschiedenis.  Momenteel werkt Robert met drie assistenten, samen vormen zij een hecht team, waarbij unaniem het welzijn van uw huisdier op de eerste plaats komt.

Bij Dierenkliniek het Gooi kunt u met uw huisdier terecht voor o.a. consultaties, medische beeldvorming, tandheelkunde, operaties en zelfs lasertherapie.  Dit allen van maandag tot vrijdag uitsluitend op afspraak. Uiteraard is er doordeweeks tussen 8:30 en 18:00 altijd iemand aanwezig om u aan de balie te woord te staan. Op zaterdag tussen 11:00-12:00 bent u met u huisdier welkom op het inloop spreekuur.  Ook bij spoedgevallen staan wij of onze buurt collega’s dag en nacht voor u klaar. Elke woensdagavond komt er een specialist internist, die het spreekuur draait, en ook op het gebied van medische beeldvorming wordt er nauw samengewerkt met een erkend specialist.

Als team, trachten wij aan uw huisdier de beste zorg te verlenen, in een goed gelegen, ruim opgezette, klant- en diervriendelijke praktijk.

Onze klanten komen uit het Gooi, Laren en de omliggende gemeenten (Blaricum, Eemnes, Huizen, Bussum).

U bent van harte welkom met uw huisdier bij Dierenkliniek ’t Gooi, Torenlaan 27, 1251 HG in Laren.