Skip to main content

Dierenkliniek 't Gooi

Kleinschalig en gemoedelijk

Dierenkliniek 't Gooi is een kleinschalige en gemoedelijke dierenartsenpraktijk gelegen in het centrum van Laren NH. Van maandag tot en met zaterdag ochtend staat ons team klaar om de beste zorg te leveren voor u en uw huisdier. Alle reguliere behandelingen kunnen uitgevoerd worden, inclusief ingewikkelde en complexe operaties!

Nieuw huisdier

Heeft u een nieuw dier in huis genomen? Gezelschapsdieren zoals honden, katten, vogels, konijnen en knaagdieren hebben elk hun eigen controles nodig. Dierenkliniek 't Gooi biedt zowel preventieve als curatieve zorg. Bij behandelingen maken wij gebruik van moderne technieken.

Voeding en medicijnen

Na afloop van uw bezoek aan de dierenarts helpen we u waar nodig direct in onze dierenapotheek voor medicatie of voeding. Wilt u medicijnen of voeding op komen halen? Wanneer u zeker wilt zijn dat u niet voor niets komt, belt u vooraf dan even.

Ruime openingstijden


Wist u dat Dierenkliniek 't Gooi één van de weinige dierenklinieken in het Gooi is, die zes dagen per week geopend is? Ook elke zaterdagochtend is de balie geopend en hebben wij een inloopspreekuur.

Bereikbaarheid & parkeren


Onze kliniek is te vinden in het centrum van Laren NH en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Rondom de praktijk zijn er voldoende gratis parkeerplekken.

Ons Team

Robert Snelder

Ik ben Robert Snelder en ben in juli 1997 afgestudeerd in Gent. Op 1 januari 1998 heb ik het stokje overgenomen van mijn vader en ben ik eigenaar geworden van de kliniek. Daarna ben ik begonnen met de modernisatie van de kliniek, een proces wat zoals de diergeneeskunde zelf een nooit eindig proces is.

Er is een groot verschil tussen eigenaren, diersoorten, het individuele dier en de reden van komst, wat zorgt voor afwisseling. Dat vind ik het leuke van mijn beroep.

Mijn interesse gaat uit naar innovatie, in het bijzonder binnen de tumor chirurgie van de weke delen.

Heidi de Munnik

PARAVETERINAIR

Mijn naam is Heidi de Munnik. Ik ben sinds 1996 werkzaam bij Dierenkliniek ‘t Gooi. Dieren zijn een groot deel van mijn leven, in mijn vrije tijd geniet ik ook van mijn dieren thuis.

Het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met de dieren en hun eigenaren en de afwisseling en soms de hectiek die het beroep paraveterinair biedt. Het persoonlijk contact met de klanten vind ik erg prettig en velen ken ik al jarenlang. Hierdoor is het mogelijk de levensloop van een dier mee te maken en betrokken te zijn vanaf pup/kitten tot senior.

Fieneke de Haas

Paraveterinair

Mijn naam is Fieneke de Haas . Ik woon in Laren. Uit interesse en liefde voor dieren, ben ik de opleiding dierenartsassistent paraveterinair gaan volgen. Voor mijn stage kwam ik terecht bij dierenkliniek ‘t Gooi en dat klikte zo goed dat ik na mijn eindexamen in 2005 in vaste dienst ben gekomen.

Ik zorg heel graag voor dieren, maar administratieve taken vind ik ook geen probleem. Ik doe het allemaal even graag. Bovendien hebben we een erg hecht en gezellig team, waardoor ik altijd met plezier naar mijn werk ga.

Ons Team

Werkwijze

Wij werken op afspraak

Wij hebben iedere dag spreekuren zowel in de ochtend als in de middag.  Tevens is de praktijk op zaterdagochtend  geopend van 11 uur tot 12 uur.

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen voor het consult en de wachttijd voor u en uw huisdier zo kort mogelijk kunnen houden. Wanneer u belt, kunt u indien gewenst meestal op dezelfde dag al terecht.

Afspraak maken 035 - 531 01 00

Inloopspreekuur

Iedere zaterdag van 11:00 - 12:00 uur houden wij een inloopspreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.  

Consult

Tijdens het consult zullen er diverse vragen over uw huisdier worden gesteld en zal uw huisdier zorgvuldig worden onderzocht. Indien nodig zal er een vervolgonderzoek moeten worden uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan bloedonderzoek, röntgenologisch onderzoek, echografisch onderzoek, microscopisch onderzoek, enz. Dit wordt zoveel mogelijk op dezelfde dag verricht. Na de uitslag zal er uitvoerig worden besproken hoe we uw huisdier gaan behandelen.

Visites aan huis

Voor mensen en dieren die niet naar de kliniek kunnen komen of dit liever niet willen, bestaat de mogelijkheid dat wij naar u toekomen. Ook voor mensen met meerdere dieren is het soms makkelijker als wij voor de vaccinatie bijvoorbeeld bij u langskomen, dit vinden wij geen enkel probleem.